Saturday 17 September 2011

En Queer Porrnovell - Skapad på Bubbel

 (Början av novellen var skapad av Rosita för RFSL's Örebro ungdomsgrupp Bubbel. Måndagen 12 September 'firades' Klamydia Måndagen, vilket gick ut på att ge information, kunskap och tips om säkert sex. Novellen var skapad som en övning där olika lag skulle läsa början av novellen och sen skapa resten. 'Mitt' lag bestod av en tjej i mitten av tjugoårs åldern, en kille i sjuttonårs åldern och jag. Det i rosa bold font var början av novellen som alla fick, det nedantill i olika färger är vad vi skapade. Vi tog varsin 'bit' av sexakten var, så att alla skulle kunna vara lika delaktiga och kreativa oavsett av erfarenhet, ålder, skrivvana etc. Är det inte vackert att tänka på hur sexigt sex/känsneutralitet kan va ibland? Han och hon är bara ord, kroppar tankar och åtrå är organiska och flytande - likaså är kön, sex och genus! Lek med det, respektera varann och ha kul - då spelar det inte nån roll vem ni är! )


Sam såg på sin egen spegelbild där hen stod naken i sitt rum. Väggarna klädda i bilder av David Bowie, Morrissey, Ola Salo, Le Tigre och Patti Smith skapade en varm kokong och den röda lampan, ett fint loppisfynd, gav ett skönt & mjukt sken som omfamnade henoms kropp i ännu mer värme.
                 
Lampan hade Sam köpt den där första dagen med Chris när nervositeten hade bäddat in dem i tystnad. Men det var trots tystnaden, den bästa dejten Sam någonsin varit på.

                ”Jag är nog rätt vacker ändå”, tänkte Sam och vred sig framför spegeln. Den mjuka magen hade bara timmar innan smekts utav Chris varma fingrar innan de hade sagt hej då efter en snabb fika på stan. Sam drog fingrarna genom nackhåret som var kort och spretigt och lät fingrarna vandra ner över nacken, nyckelbenen och över bröstet. Hen kände en stark, varm åtrå inom sig, något som pulserade efter uppmärksamhet nedanför magen.

                Hen iaktog sig själv i spegeln medan hen sakta förde handen ner till det pulserande och började smeka sig själv. Tanken på att Chris skulle komma hem till henom imorgon gjorde Sam nästan tokig av åtrå och hens andning blev häftigare medan Sam blundade och föreställde sig Chris kropp, smekningar och andningar i nacken och hur allt kändes så rätt och hur deras kroppar skulle mötas. Sam smekte sig snabbare till den kittlande, pirrande extasen skakade om henoms kropp och knänen vek sig. Svetten rann i nackhåret och Sams andning var häftig och sökte efter syre.

                Imorgon skulle de ha sex, det låg liksom i luften. Det var inget de bestämt innan, men Sam ville så gärna känna Chris hela nakna, heta kropp mot sin. Få vara nära och fyllas utav njutning.
 
                Med ett leende släckte Sam lampan  och kröp ner i sin säng och somnade snart med ett tillfredsställt leende.

                Äntligen var det lördagkväll. Chris var på väg över till Sams hem, till Sams rum, förhoppningsvis till Sams säng. Efter veckor av långa mail, skypesamtal, flirtiga sms och till slut modet att träffas och börja dejta skulle de äntligen vara ensamma hemma hos Sam.

                Sam hade klätt sig i sina favoritjeans och den svarta, tighta t-shirten med Queen-tryck som hen visste att Chris tyckte så mycket om.  Det bultade i bröstkorgen och i underlivet när det äntligen ringde på dörren. Sam öppnade dörren och såg Chris vackra gråblåa ögon, det svarta håret med lila slingor och det där leendet som fick Sams knän att skaka av åtrå. De hann inte mer än säga hej förrens deras läppar möttes i en varm, våt, längtande kyss och deras händer var överallt och längtansfingrar letade sig in till det hemligaste och skönaste...

Sam drog med sig Chris in i rummet och tryckte på play på sin gamla åttiotals CD-spelare, hen hade laddat ner sin absolut hetaste CD-skiva och Beatles skrålade 'I want you so baaaad, it's driving me mad, it's driving me MAD! She's so heavy!!!' Sam kände hur Chris plötsligt blev helt stel i hela kroppen när hen hade nynnan med och samtidigt tittat Chris djupt in i ögonen med sin våtaste blick.

-She?? sa Chris frågande. Fy fan, jag som trodde att du och jag skapat en fristad från heteronormen, etiketter och fack. Det är så otroligt avtändande!
Sam kände sig totalt desperatoch visste inte vad hen skulle ta sig till. Hen hade aldrig varit så kåt i hela sitt liv tidigare. Var skulle hen göra nu??!!
-Nej, shit. Jag ska shim, försökte Sam övertyga. Beatles sa she men jag ska shim jag lovar!
-Du måste göra något, replikerade Chris, det fick tillbaka till noll cerra. Gör en striptease!

Sam började sakta men säkert dra av sig kläderna, plagg för plagg. Sam tog tag i Chris och puttade hen i sängen och satte sig gränsle över och stoppade in Chris pekfinger i sin mun och sög akta av. Sam tog av sig sin svarta tighta Queen t-shirt och slängde den mot fönstret. Sam tryckte sin högra bröstvårta mot Chris röda, fylliga läppar och kände hur Chris tunga långsamt gjorde cirklar kring den och det kändes som om hen antingen skulle explodera eller förgöras av extas. 

De rullade runt och hamnade på golvet med en smäll. Skivan bytte tongångar till Ani DiFrancos stämningsfulla röst.  Chris drog upp Sam och började smeka henom på hela kroppen och röra sig med förföriska höftsvängningar samtidigt som de kysstes och började dansa mot varandra. 

Det var som på film, perfekt. De rörde sig ut genom rummet, in i korridoren, de lämnade kläder överallt på vägen. Sam tryckte upp Chris mot väggen, gick ner på knä och rörde sin lena tunga från Chris navel, över magen, mellan brösten och up mot munnen. Chris bet henom försiktigt i nacken och en rysning av njutning gick genom henoms rygg. 
-Åh Gud, jag DÖR! tänkte hen. Det här var det absolut bästa hen hade varit med om. Det var som om Chris kände till alla gömda utrymmen på hens kropp som hen inte ens visste fanns!  De dansade in i köket och Sam lyfte upp Chris på köksbordet. 

Sam smekte Chris bringa där hen ligger på köksbordet. Hen är så vacker, så otroligt vacker. Sam tar en stund för att bara supa in blicken av Chris naken, het av åtrå på rygg på bordet. Långsamt närmar hen sig Chris vackra nakna kropp. Hen smeker sakta Chris axlar, närmar sig med munnen och slickar Chris vackra hals, närmar sig uppåt och suger in Chris öronsnibb i munnen. Chris stönar dovt när Sam biter mjukt i öronsnibben. 

Sams andning blir tyngre av Chris gensvar och hen biter aningen hårdare i örat. Deras andning är tung, och samstämmig och Chris suckar, 'Åh, mer, ge mig mer. Jag vill känna DIG på mig, i mig, inuti mig! Sam viskar 'Snart!' i Chris öra och rafsar åt sig väskan som ligger på golvet. Hen hittar kondomen som ligger i innanfacket. 

Sam suger in Chris blick i sin och de ler stort mot varandra. De smekar varandra hetsigt och åtråsfullt under tiden de trär på kondomen. Sam slickar Chris bröstvårtor. Suger tag i en och nafsar sakta. Chris stönar och flätar in fingrarna i Sams hår. Mjukt drar han upp Sams huvud mot sig och de möts i en hetsig kyss medans de möts med kroppar, händer, lår mot lår och blickarna hårt ihopflätade. 

Deras munnar är halvöppna när de stönar samstämmigt. Mjukt börjar de röra sig mot varandra, sen snabbare. Deras stönande blir djupare, mer högljudda, och Sam viskar 'du är så vacker!' när hen smeker Chris rygg och borrar in sina naglar i Chris rygg. Chris ler och stönar 'DU är vacker, och underbar. Sluta aldrig att älska migm, älska med mig!'. 'Aldrig!!' svarar Sam just före de möts i en rungande orgasm. 

Sam drog på sig jeansen och dom lade sig i sängen. Han smekte Chris på magen där hen fortfarande var naken. Chris är extremt kittlig och försökte putta bort Sam. Chris är ganska svag men Sam är jättestark så det slutade med att det blev en cuddle fight. Dom låg länge och tittade på varandra och efter någon timme somnade dom. 

Nästa morgon vaknade båda av ljudet av en dörr som öppnades. Sam tänkte 'Nej! Vad gör dom här??' Föräldrarna hade kommit hem, och både Chris och Sam låg nakna på sängen! Föräldrarna kom närmare och närmare tills dom stod direkt vid dörren. Där stod båda två med jätte förvånade ögon...

No comments:

Post a Comment